Rune Willun runder de 95

Dressurtræner Rune Willum har siden 1992 trænet nogle af Danmarks mest succesfulde ryttere, og da det altid er eleverne der bliver fejret, sker det tit at træneren bliver 'glemt'. Derfor valgte Runes team i fredags at arrangere en stor overraskelse til ham; nemlig et surprise party.

Rune Willums partner Joachim Thomsen synes, at der skulle rådes bod på, at Rune sjældent fejres for sine elevers mange og store succeser. Derfor sørgede Joachim og Runes elever for et surprise party for Rune i fredags.

Selve arrangementet har været igang siden dette års Europamesterskab for juniorer, hvor Rune stod bag to individuelle sølvmedaljer til juniorrytter Cathrine Dufour, og først nu tre måneder senere var hele set-up'et klart.

Alt imens Rune var væk hjemmefra gården, samledes alle hans elever og gjorde gaven klar til hans hjemkomst. Joachim havde stået for denne fantastiske gave, nemlig tre flotte tavler besat med små messingskilte, som alle symboliserer de medaljer, hans elever har vundet. Joachim siger om gaven:

- Det har været et kæmpe arbejde med at indsamle samtlige resultater fra Runes elever. Jeg vidste godt, at han stod bag rigtig, rigtig mange medaljer, men ikke SÅ mange.

Gennem de sidste 18 år har Rune stået bag hele 95 medaljer, og her medtælles kun de allerstørste såsom Danmarksmesterskaber, Nordiske mesterskaber samt Europamesterskaber!

Da Rune endeligt kom hjem, fik Joachim lokket ham over i stalden, hvor han blev modtaget med flag, gaver, et kæmpe "surprise" og ikke mindst en yderst rørende tale. Joachim havde i flere dage knoklet med at få en tale på plads, og der er ingen tvivl om, at han rørte samtlige tilstedeværende med sin tale; inklusiv Rune! Efter Joachims tale blev der naturligvis skålet for Rune og senere på aftenen spist god mad.

Rune har gennem de seneste år stået bab intet mindre end:

41 medaljer ved Danmarksmesterskaber
38 medaljer ved Nordiske mesterskaber
10 medaljer ved Europamesterskaber

DR-IF ønsker ligeledes Rune tillykke

Kilde: www.ridehesten.com